fotografering


 

Dagen fortsatte med att lillasyster kom hit och vi gick ut och fotograferade hennes kollektion. Det var kallt men det är alltid kul att bli fotad så det gick bra. När vi var färdiga åkte vi hem till mamma och drack varm choklad och åt lussebullar. Till kvällsmat blev det pizza och sen cyklade jag hem i vintermörkret i min fina pälsmössa och sen dess har jag myst i soffan.

sista oktober



Idag är det fredag. Jag har tvättat hela morgonen och förmiddagen. Lagt ut saker på tradera. Letat efter posters på nätet, letar fortfarande efter den ultimata. Är lite sugen på Olle Eksells ögon...

Nu får jag laga mat, magen kurrar.



lev livet idag







hemma hos mig












dizzie rascal feat calvin harris - dance wiv me







familjen - feber







familjen - kom säger dom







john legend feat andre 3000 - green light







larv



Det kröp precis en stor, tjock larv på min vardagsrumsmatta... Annars är det inget nytt...



mot väggen



Igår var jag på teater i Lund. Vi såg riksteatern Mot Väggen. Den var riktigt bra med grym musik. Nästa helg visas den på Inkonst här i Malmö. Gå och se den!

Läs mer om teatern här.

Idag har jag haft släktkalas. Knökfullt men trevligt och min fika blev mycket mycket uppskattat. Fick dela ut lite recept till och med.



f r e d a g



Det är fredag, det är helg, så jädra skönt! Idag har jag haft en lång föreläsning och efter det handlade jag lite sladdar och sen blev det lunch på Element med lillasyster. Lunch var inte nog för oss så vi cyklade vidare till något ställe för att fika. På Pronto åt vi gott och råkade spilla ut Emmas cappucino. Sen gick vi vidare och jag handlade en kofta och försökte beställa klipptid men det var lång väntetid. 

Nu är jag hemma hos mamma och vi ska snart äta lite och sen blir det bio! Härlig dag... 



saker som måste göras



Jag känner mig duktig. Jag har lagt ut annonser på kläder, skor, gammal studentlitteratur och svarat på annonser ang studentlitteratur. Jag har scannat in viktiga papper och skickat iväg, rensat bland böcker och papper och skrivit ner vad jag har.
Det är skönt när man får sånt här tråkigt fixat för det måste ju göras någon gång. 
Snart blir det lunch och sedan jobb.  

Dagens låt: Helt Off - Dödar Och Sorterar Dem sen



grönsakssoppa






Jag har lagat och ätit grönsakssoppa till middag. Gott! Sen har en kompis varit här och det var kul att ses sådär spontant, det gjorde mig glad! Ni vet, jag gillar ju ryck...

Ja... nej, nu ska jag ta och dansa en sväng här hemma... Lite M.I.A passar nästan alltid.



blank



Jag är helt utmattad psykiskt och fysiskt... Ont i nacken och axlarna efter att ha släpat på tunga böcker. Jävla buss som är fullsmockad jämt och jag åkte fast för att jag åkte på barnbiljett... Jag skämdes... mycket... Hur kan man vara så dum?! Men men nu har man gjort det också... Fick ett väldigt viktigt brev returnerat hem till mig som jag skickade iväg för över en månad sen.. måste skicka iväg det igen och det lär såklart vara för sent.
Tentan idag... O r k a r  i n t e...

Jag är helt blank i skallen men samtidigt snurrar det runt så mycket och jag blir bara aaaaaaaa, galen!....

Jag behöver en kram



solsken






Vilket härligt väder. Trädens löv har skiftat färg, hösten har kommit men solen skiner som bara den. Jag håller på att tvätta, städa och lyssnar på Manu Chao. Drömmer mig bort till Barcelona.... 



fynd




När jag var hemma hos mamma tidigare gick vi upp på vinden och kollade i flyttkartonger med mina grejer som stått där sen mamma och emma flyttade för 2 ½ år sedan. Där fanns mycket saker och jag hittade både det ena och det andra som jag nästan glömt bort. Gladast blev jag när jag hittade min Make Up Store concealer som jag varit av med hur länge som helst. Helt oanvänd men lite gammal kanske... 



ryck



Att vara ensam är skönt. Men ibland när jag vill hitta på något så är det lite tråkigt att inte ha någon som jag kan hitta på något med. Jag får spontana ryck ibland där jag känner att oh, nu vill jag fika/gå på bio/äta på restaurang/göra vad som helst och då vill jag ha någon jag kan ringa som är lika ledig som jag och vill följa med på mina ryck.

Finns du där ute någonstans?



grått



 


Vädret är grått och ruggigt idag. Jag har sovit lite sådär i natt pga av tatueringen. Jobb blev avbokat idag så nu är det bara att sätta igång och läsa. Sen ska jag åka med lite fika till lilla mammasjuklingen.

Ha en fin lördag på något mysigt fik med en god kaffe,te eller varm choklad och med någon ni tycker om.



voilá







Så här fin blev den! Lite svullen men är jättenöjd och det gjorde inte alls ont. Jag är glad, jätteglad!



dagen efter



Min födelsedag igår var fin. Många fina gratulationer, tack! Mamma, Emma och jag åt på en thailändsk restaurang som låg på en båt i dockan. Vi satt ute och åt för det var så fint väder och det var god mat men jag blev alldeles för mätt. Efter lite dans så åkte jag hem och installerade min nya dvd och kollade lite på The Garden State som jag också fick i present.
En bra födelsedag att bli 21 år på helt enkelt.
 


091008






Grattis till mig för idag fyller jag 21 år!



dator på huvudet






Igår morse när jag cyklade till skolan såg jag en kvinna som hade en dator som huvud. Det är något av det konstigaste jag sett och jag var tvungen att kolla flera gånger så att jag inte såg i syne. Men nej, hon gick där med en tidning i handen och gick hur vanligt som helst. Jag undrar vad hon ville göra för statement... Men kul var det!



onsdag



 


Jobbat, hämtat skor, handlat, bakat och lagat mat. Det har jag gjort de senaste timmarna. Har handlat lite gott inför i morgon men min present till mig själv kommer på fredag.

Jag hatar a-kassan. Jag hatar att betala 413 kr varje månad till någonting som jag inte överhuvudtaget för ut något av. Jag hatar att det är så krångligt. Jag hatar att jag inte kan byta till någon annan där det kostar hälften så mycket. Jag hatar tanken av att när jag är färdigutbildad och inte får ett jobb så är jag ändå inte berättigad a-kassaersättning. För jag är fortfarande under 25. Men det är väl ändå lika bara att fortsätta betala dessa sura pengar varje månad.



på fredag






Det är Tattoo Expo denna helg. Vi ska dit på fredag och om jag får tid så ska jag tatuera mig. !!!
Efter fyra år har jag bestämt mig och nu ska jag ta mig tusan göra det och det känns bra. En liten grej för många kanske men inte för mig.



nu är det kvällen






Jag lyssnar på Veronica Maggio och läser Arbetsrätt. Hon ska förresten spela på Babel på lördag... lockande.

Paketen är postade och jag är lite rikare.

Dagen har varit ganska innehållslös. Jag har undvikit böckerna väldigt duktigt men jag har däremot fixat med redovisningen som jag har i morgon. Jag ska upplysa mina klasskamrater om lagen om dödförklaring.

Nu ska jag dricka te och äta digestivekex.



ny dag, ny vecka






Det är måndag förmiddag. Jag har ägnat en lång tid åt att sätta klisterlappar i min lagbok. Det är nu drygt en vecka kvar till den första juridiktentan. Jag tycker inte alls att det är kul. Jag har inte heller någon större motivation. Men jag får kämpa på...

Det är fint väder ute, solen skiner och nu är det höst. När det blir lite kallare ska jag börja använda min fina nya pälsmössa.

Idag kommer anticimex på besök och ska försöka få bort de äckliga myrorna som håller till under köksbänken.
Jag ska plugga och så ska jag skicka iväg paket.

Ha en fin dag!



förföljse



När jag skulle bädda sängen i morse kröp det ut en stor spindel från överkastet. Denna spindel såg jag för tre veckor sen då den låg bland mina sjalar. Då och idag smet den snabbt in under listen. Den är så äcklig och ful och tjock. Jag tog snabbt min sko för att döda den men jag hann inte. Nu känns det som att den ligger och vväntar på att skrämma mig. Den kommer säkert krypa upp i min säng och när jag lägger mig där får jag den i håret. Usch jag ska ta en ordentlig titt innan jag går och lägger mig.
Denna spindel har förföljt mig och den kommer säkert från min farmor och farfars hus där jag såg spindlar överallt.
 
Jag hatar spindlar! Och den under listen ska bara veta att jag är beredd om den kommer fram!



god morgon



 


Frukosten är äten och jag lyssnar på soundtracket till Amelie från Montmartre som är en av mina favoritfilmer. Hon är så vacker...
Idag ska jag hämta skor, plugga och jobba. Och äta goda hälsomuffins...



omenvecka



Om en vecka fyller jag år. 21 år.  Ska jag fira? Ska jag ligga i sängen och vänta på att det blir frukost på sängen? Kommer jag att känna mig äldre? Känna att jag har någon större insikt i livet?

Om en vecka fyller jag år. 21 år. Jag ska fira men ett grattis och en kram räcker. Jag ska gå upp tidigt och äta en god frukost med tända ljus och lyssna på morgonpasset. Njuta lite. Jag kommer inte känna mig äldre men insikten kommer definitivt ha blivit större. Livet är så jäkla stort och mäktigt och svårt. Det slår en ner på fall men kan lyfta en till molnen. Jag försöker leva livet med livet och må bra.

Snart 21 år men fortfarande Malin.



so you think you can dance







so you think you can dance







på kvällen






Nu ikväll har jag bakat hälsomuffins. Det är muffins med bl.a linfrö, äpple, morot och kanel. Jättegott! Jag använde mina nya återanvändningsbara muffinsformar som var perfekta. Vaktmästaren var förbi tredje kvällen i rad för att fixa med kakelväggen och jag skickade med honom några muffins hem för att han är så snäll.



RSS 2.0