månen
blommor på väggen
N.E.R.D


Den här mannen och hans kompisar spelar på Store Vega den 10 november.... Jag vill!!!en morgon


Klockan är kvart över åtta  och jag öppnar mina ögon. Jag ser hur fint solen letar sig in genom persiennerna. Jag går upp, klär på mig då det är lite kallt och går på toaletten. Jag går in i köket där solen lyser upp hela rummet och sätter på radion. Jag dukar fram frukost och börjar äta. Under tiden filosoferar jag och tänker på vad jag drömt under natten. När jag ätit upp sätter jag på datorn och börjar kolla nyheter och annat. Och här sitter jag nu...anya
ungefär såhär...


Med cp-ögat och allt som lillasyster kallar det...en trött men duktigIgår var jag och kompis Amanda och kollade på En afton med Prince. Tingsek i glittertights, bar överkropp och sminkade ögon - Timbuktu som klätt ut sig till Prince i kvinnostövlar med klack - Tityo var sexig och hade en motorväg på strumpbyxorna som ledde upp någonstans - Pauline sjöng Purple Rain, så bra! - Svante Lodén med snygga rösten och rolig dans.

Det var en helkväll helt enkelt. Bra artister, vi stod längst fram (i höjd med Tingseks lilla paket ihopknöcklat i tightsen... om det var så bra vet jag inte men vi fick oss en god uppfattning om paketet), god fisksoppa på Carib Kreol och massa dans.

Idag gick jag upp kl 7... jag är trött. Var lite nere innan... jag tänker och tänker... men när man läst lite fina ord och gjort bra saker så mår jag genast bättre.

Pengar på kontot, räkningar betalda, fixat och trixat... I'm doing great, tycker jag.

Nu ska jag iväg och töja ut skor...sparvöga - marie fredriksson
 


Barndomsminnen...en dag i slottsträdgården

hel

Min dator är tillbaka och allt var kvar. Nu känner jag mig hel igen.
Min söndag har bestått av städning, matlagning, fika och foto i slottsträdgården, datahämtning, målning i badrummet.
Badrummet blev bra men nu gör min rygg ont.
Jag fick en för tidig födelsedagspresent idag. En extern hårddisk. Nu ska allt viktigt sparas på den så att det inte finns någon risk att det försvinner.

God nattveronica maggio - stop


Jag dansar runt i lägenheten och lyssnar på denna låt...foton: emma löfden perfekta skonJag vill, vill, vill ha denna sko... men hur?en dag


Idag har det varit mulet och lite regnigt. Annat var det i juli, då satt jag på stranden i ljunghusen och åt jordgubbar.

Min dator har kraschat för andra gången, jag tycker inte om den. Om jag har otur försvinner allt från hårddisken, alltså alla bilder, musik och arbeten.

Nu ska jag lägga in min skinnjacka på Tradera så jag får in lite pengar...skymningsljusbolonjazz
Bild och text: inkonst.com

Tips -

På senare tid har musik från Mali uppmärksammats mycket i svenska medier. Artister som Ali Farka Touré, Toumani Diabaté, Amadou & Mariam och Tinariwen har blivit höjda till skyarna i skiv- och konsertrecensioner. Bolonjazz från Bamako, är en grupp som spelar både traditionellt och modernt - rock och blues med stark prägel av olika musikstilar från Mali som mandinka, songhai och wassoulo. Yaya Dougouné och Ernest Keita som är sångare respektive gitarrist i gruppen spelar här tillsammans med musikerna Romain Gabourg, Kristoffer Rudberg och Nils Lidman från Malmö.

I morgon, kl 21.00, 50 kr.skarvsladd, glas, diskproppIdag har jag flängt runt på min nya cykel i  Malmö. Handlade saker som fattades i hemmet bl.a. ett måttband med blommor på. En fin sjal fick följa med hem och även ett par skor.

Nu ska jag lyssna på N.E.R.D's nya skiva och dansa runt i mitt fina fina hem.RSS 2.0