.
Ledig. Solsken. Vinterkappan på. Lunch på stan. Konsert. Det kommer bli en bra 30 okt.


.
Arabia ljuslykta. Nysydd kudde.


.weheartit

Ibland dansar man i flera timmar till ett band som heter Faela och då blir man glad i hela kroppen. Särskilt om de som dansar omkring en är fina vänner. Och att cykla hem i natten, förbi ett Pariserhjul som lyser vitt förgyller den fina kvällen. 


..
weheartit


.

I dag såg jag en föreställning som heter "Sista ordet". Den handlar om hur det är att vara hemlös och spelas av Thomas Jankert. En replik fastnade extra mycket i mitt huvud. "Den som inte har något är en börda för de som har allt". Tänkvärt. 


.weheartit

De här två dagarna har jag fått träffa skandinaviens alla ordförande och generalsekreterare för Röda Korset. Pluggat manus till och med i sömnen inför första guidningen i morgon. Ätit underbart, lyxig och god ekologisk mat från Flickorna Fläderblom. Använt min nya fina byxor som jag köpt på Emmaus för 30 kr, både ekologiskt och ekonomiskt.


.weheartit

I december åker jag hit.


.


I går var det invigning av utställningen "Klimat och Konsekvens" i Humanitetens Hus. Det var mycket folk och Emil Jensen var underfundig och fin. Det blev så bra som det kunnat bli och efteråt var jag på bio och såg "Up". Den var också fin och så himla bra.


.
Så skönt att vara ledig i kväll. Jag dricker te ur min nya mugg och vilar.


.

¨


Manchesterbyxor, Weekday.


.
I dag fick jag en himla fin och annorlunda present. Reginald Simon som är magiker och har vunnit SM i magi ett flertal gånger kom till oss och uppträdde. Han var otroligt skicklig och det var så häftigt att se. På slutet knöt han ballonger och ballongen på bilden gjorde han till mig. Ett hjärta med två turturduvor.


.
Vilken fin dag och kväll jag hade i går. Den finaste födelsedagen på länge som förgylldes av fint sällskap, en massa ljus och höstmys, god mat och fina fina presenter. Är så glad och tacksam. Firandet fortsätter i dag och även i morgon och jag njuter av att vara ledig och att bara vara.


.lelove

Ett hjärta av ballonger ger jag till mig själv på min födelsedag.


.
Fina syster är i Paris. Helt underbart.


.
För två veckor sedan var det gallerinatt här i Malmö. Då gav Moderna Muséet ett smakprov på hur det kommer att se ut när de öppnar den 26 december. De hade blåst upp en jättebubbla som man gick in i och följde in i byggnaden och där visade de en film av amerikanske konstnären Adam Leech. Det var en härlig känsla att gå inne i bubblan och kul arrangemang. Med sig ut fick man en påse med några olika saker från Moderna Muséet.


.
En kväll i lugn med Tingseks "Restless soul" i bakgrunden. Pyssla i lägenheten och tänka på allt och inget.


RSS 2.0