.Igår började jag dagen med shopping kl 08.30. Très bien shop sålde nämligen ut alla sina kläder med 70-90 % rabatt. Jag fyndade två fina klänningar från A.P.C och ett par fina shorts från Carin Wester. Inte helt fel att börja sin dag på detta vis!


.


I förrgår var jag på en ledarfest och vi hade trekamp på Laserdome. Jag kände mig som ett barn på nytt! Här har jag trillat och kan inte komma upp efter att ha förlorat en match med sumodräkt. Det var himla kul! Innan det var jag ute i slottsträdgården och där var träden gröna och fina.


.Sol och värme i Västra Hamnen.


.

 


Idag släpptes programmet för årets Sommarscen i Malmö. Blev så glad att Little Dragon ska spela! Kolla in programmet här. Det kommer vara många bra uppträdanden och annat kul som händer i sommar.


.Nu är uppsatsen inlämnad! Så skönt. Jag passar på att göra en liten glädjedans som på bilden.


.

Igår njöt jag i farmor och farfars härliga trädgård och lekte med syskon och kusiner.


.


 


.
Idag satt jag och syster ute i parken en stund på eftermiddagen. Så härligt!


.Det är 23 grader varmt ute! Helt underbart. Nu åker fina militärjackan på.


.Den här fina klänningen kommer användas mycket i sommar.


.

 

Idag har jag lyssnat på Erykah Badu och fått sommarkänslor. Här är hennes senaste låt och video.


.


 

Solen har varit framme hela dagen och värmt mig. Det gör mig lycklig. Idag har jag köpt en ananas, ätit ananasglass och köpt den fina ringen på bilden.


.Kom precis hem från träningen. Solen skiner fortfarande. Nu är vi i slutfasen av uppsatsskrivandet. Bara en vecka kvar och tröttheten är väldigt påtaglig. Därför gosar jag ner mig i soffan nu och försöker samla energi.


.Den här boken köpte jag förra veckan. Då jag skriver en c-uppsats om unga tjejer som läser bloggar var det intressant att läsa den. Bloggosfären är en märklig värld och speciellt "modebloggarna". Att det finns så mycket pengar och att bloggerskor har så stor makt över vad läsare konsumerar är helt otroligt.


.


Resan till Österlen gick nästan helt smärtfritt förutom att bilen som vi lånat gick sönder precis när vi skulle köra från Malmö. Vi fick ringa runt och som tur var kunde vi låna farmor och farfars bil. Det har varit några sköna, lugna och avslappnande dagar och jag trivs så bra i Vik, i det lilla huset precis vid vattnet.


.
Jag vill tipsa om en otroligt bra och vacker dokumentär som jag såg igår. Den heter Horseboy och man kan se den här. Dokumentären handlar om autistiska Rowan och hans föräldrar som gör en resa genom Mongoliet. En helt fantastisk dokumentär!


.
Lillasyster är så duktig på att sätta ihop fina små filmer och här är en från Berlin.


.
Förra veckan fotades jag för en nättidning som några personer från Emmas gamla skola har haft som projektarbetet. De skulle göra ett reportage om Emma och hennes klädmärke och jag ställde upp som modell. 


.Fina vita träd ute på gården och gröna växter i fönstret. Idag har jag bara sett ösregn och en grå, mörk himmel. För övrigt är jag i slutet av c-uppsatsskrivande och det tar all tid just nu. Men i morgon åker jag till Österlen och det ska bli så skönt att få komma bort för ett tag.


.På måndagen regnade det så vi gick i affärer och fikade för att inte bli blöta och kalla.


På Kauf dich glücklich fikade vi och det var ett väldigt mysigt café.


Gott men en riktig sockerchock.


Promenad till Kreuzberg.


Känner ni igen texten?


Tisdagens lunch blev Burritos.


Träden blommade.


.

 

Den här mannen vaktade gatan vi bodde på...

...och det var på den här gatan.

På lördagen åt vi god vegansk och ekologisk glass.

Vi hyrde cyklar på söndagen och det var ett perfekt sätt att utforska Berlin på och jag älskar att cykla.

Vi cyklade till Mauerpark och gick på deras söndagsmarknad och jag köpte en fin tygväska av en lokal kostnär.

Fika gjorde vi mycket för det fanns så många mysiga fik och det var så billigt!

Vi cyklade till en annan marknad som låg på Arkonaplatz.

Tulpaner i Arkonaplatz och dansande par i bakgrunden.

Andy Warhol på Hamburger Bahnhof Museum.

Minnesplats för judarna. Ett område fullt med stenklossar med mark som gick upp och ner. Mäktigt.

Middag på en jättegod Italiensk restaurang.

I gårkväll kom vi hem från Berlin. Det är en underbar och speciell stad som jag blivit förälskad i. Vi bodde i ett grönt och lummigt område som heter Friedrichshain där det inte var mycket turister alls. På knappt fyra dagar har vi sett mycket av Berlin och jag kommer att åka tillbaka snart igen för att se ännu mer.


RSS 2.0