nu är det kvällen






Jag lyssnar på Veronica Maggio och läser Arbetsrätt. Hon ska förresten spela på Babel på lördag... lockande.

Paketen är postade och jag är lite rikare.

Dagen har varit ganska innehållslös. Jag har undvikit böckerna väldigt duktigt men jag har däremot fixat med redovisningen som jag har i morgon. Jag ska upplysa mina klasskamrater om lagen om dödförklaring.

Nu ska jag dricka te och äta digestivekex.



Kommentarer
Postat av: Betty

Usch ja, jag är alldeles för dålig på att blogga nowadays. Du vet, det går ju i svackor, jag hade min rejäl bloggperiod för typ två år sen. Nu läser jag mest andras, alla andra verkar vara så jädrans inspirerande. HOW?

Ska du se Veronica i helgen btw? Jag tänkt nog kolla förbi, är det på fredag eller lördag?

Jag har fått jobb på Issue på Stora Nygatan :D

2008-10-07 @ 20:21:22
URL: http://quickslap.blogspot.com
Postat av: Betty

Oh I see, pluggar du i Malmö?

Såg henne iofs på Malmöfestivalen, men en inomhus spelning är mysigare, mer intimt och personligt liksom. Får se om jag hamnar där helt enkelt :)

Jag slutade på Monki främst eftersom att jag trodde att jag skulle börja studera till hösten. Dock hamnade jag som elfte reserv och då blev allt bara kaos i huvudet. Kände att jag kanske behövde ny miljö, 2 år går så snabbt när man gör samma sak hela tiden. Men det är ju verkligen en helt annan sak på Issue, men det är skoj :D

SKA DU TATUERA DIG? Är det första gången? ÅH, jag är så sugen!!! Men likadant där, hittar ingen inspiration. Känns som att det ska komma till en, att man ska ha en klockren grej att tatuera in. Vågar jag fråga vad det är du ska tatuera?

Detsamma! Kram!

2008-10-07 @ 22:33:51
URL: http://quickslap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0