.
Mys med picknick. Snart är det augusti och denna månad har gått så snabbt men den har varit mycket innehållsrik. Nu vill jag bara läsa, läsa i min bok men kommer nog bara orka läsa några sidor. God natt juli och välkommen augusti. Hoppas att det händer lika mycket fint denna månad.


.God mat från en dag i Göteborg.

I dag har varit en dag bestående av promenad i Pildammsparken, lunch på Margaretapaviljongen, glass med björnbär och inköp av ny kalender. I kväll blir det picknick i Västra Hamnen.

.Vilken annorlunda och härlig kväll jag har haft. Med fint sällskap har vi och ca 100 andra personer cyklat genom Malmö bland annat på ställen där jag aldrig cyklat förr. Ärtholmens koloni är en väldigt fin plats som jag ska besöka igen. Likaså kullarna i Kroksbäcksparken där vi låg och tittade upp i himlen och lyssnade på en berättelse. Någon gång ska jag rulla ner för en av backarna och i vinter vill jag åka pulka där.  


.
I dag har varit en dag där jag kommer hem från jobbet och känner mig riktigt glad och den inre energin är på topp. Detta är en persons förtjänst och sådana här dagar uppskattas mycket. I kväll ska jag och cykeln ut på äventyr genom Malmös parker. Det kommer bjudas på ord i olika former av författare, poeter och ordkonstnärer.


.
Where the wild things are. Den här filmen ska jag se. Riktigt bra trailer som jag blir alldeles varm i hjärtat av.  


.

 


Fina och annorlunda lampor på en second hand affär i Göteborg.


.
Onsdag och torsdag var jag i Göteborg.

.


Bild: Emma Löf

Vaknade halv sex i morse av en duns i hallen. Det var tidningen som jag fått en prenumeration på. I dag är jag trött, trött. Ligger på min säng, blundar och drömmer mig bort. Bort från jobb, laga mat och andra måsten.


.I går kväll dansade jag till Dj Pole och tittade på Vj Casper Öbros videoprojektioner. Det var riktigt bra! Mer utomhusfester i Malmö!


.


Nya stringhyllan.

.
En härlig kväll med syster och pappa. God indisk mat, promenad, cykeltur, uteservering och bio.


.
Mycket som händer varje dag. Solen skiner och jag har både blivit brun och bränd. I morgon ska jag hämta min stringhylla. Äntligen!


.


 Cyklat till Svågertorp. Sett många fina hus. Köpt tyg. Ätit god lunch och yoghurtglass.


.Bilder: Emma Löf

Fotografering för Emmas kollektion.


.
Nya fina ting.

.Bild

God morgon. En ny dag. Visa omtanke.


.


Utsikten igår var otrolig. Tänk att få vakna upp och se havet utanför sitt fönster. När ovädret kom tittade vi på blixtar och försökte fota. Amelie var underbar som vanligt. Idag har jag tvättat, städat och haft en kompis på besök.


.
I kväll ska jag och några tjejer se Amelie från Montmartre i en lägenhet längst ut i Västra Hamnen. Laddar upp med soundtracket medan jag städar.


.
Solnedgång, fredag.


.
I fredags var jag i Varberg på jobb. Innan jag åkte hem igen så hade jag två timmar i staden. Jag hittade två fina secondhand affärer och åt en god lunch..


Syskonkärlek i Falsterbo.


.
Musik i Annelundsparken. Sol, värme och jordgubbar. Kvällsdopp i solnedgången. Underbart!


.Bild

En otroligt varm dag har det varit. Det är tjugo grader ute. Jag sitter i min sommarklänning och ska snart sova. Har haft en fin dag.


RSS 2.0