.Clos Wine Bar i Mantova.


Väldigt god kycklingsallad.Påskmiddag på påskdagen.Några bilder från Italien där jag spenderade påsken.


.


Den 3 april såg jag José González på Palau de la Música här i Barcelona. Han spelade tillsammans med Göteborgs stringorkester så de var ca 25 personer på scen och det var helt fantastiskt! Det var en av de bästa konserter jag sett! Här är några klipp från konserten och sist ett klipp när jag, Lovisa och Mati dagen innan då vi dansade oss ner från Montjüic, lyssnande till José.

 


.


Förra fredagen åkte klassen på utflykt till det största Cava-företaget i Europa, Codorniú som ligger i staden Sant Sadurní 'Anoia, ca 40 km söder om Barcelona. Där fick vi en guidad tur och vi fick bland annat gå ner under marken där de förvarar alla flaskor. Det fanns fyra våningar under marken fyllda med Cavaflaskor! Sedan fick vi även smaka två av deras mer exklusiva Cavasorter.


.


Teatre griego.
Fina hus uppe på Motnjüic.


Yoga bakom Olympiastadion.

Solnedgång bakom Olympistadion.

Några bilder från mitt älskade Montjüic.


.

För någon vecka sedan var jag och Lovisa på en Etiopisk restaurang som jag hittade i somras och länge velat gå till. Jättefint ställe och vi åt väldigt gott. Man valde mellan två olika rätter som man delade på två personer. Man får in ett stort runt fat där det finns olika smårätter och under ligger ett speciellt bröd som heter Injera. Detta använde man för att äta de olika rätterna med och sen äter man med händerna. Det var väldigt prisvärt, det kostade drygt 12 euro per person. Restaurangen heter Abissinia och ligger i Gracia på Torrent de les Flors 55. Rekommenderas varmt!


RSS 2.0