.Idag besökte mamma och jag Hjärtat av guld för att tatuera oss. Vi gjorde en varsin liten fågel på utsidan av handleden. En fågel som står för frihet, möjligheter, nya upptäckter och lugn.


.Förra helgen hade jag långväga besök. Vi cyklade runt i stan, promenerade i Köpenhamn, åt god mat och fika i Slottsträdgården. Det blev mycket god mat och fika och massa annat.


.

 


För någon vecka sen var jag i Dockan och kollade på Dockplats 2010 där bland annat Skånes Dansteater medverkade. Det var riktigt häftigt att se en föreställning som var utomhus, i vatten och i industrimiljö.


.Det har varit några soliga dagar här i Malmö. Jag passar på att njuta så mycket det går. I dag bokade jag för övrigt biljetter till Barcelona! Jag ska fira min födelsedag där. Jag längtar redan!


.


Igår fyllde inte-så-lilla-lillasyster 20 år och det firade vi med att äta Indisk mat.


.
Parque del centre de poblenou.

St Pol del mar.Barcelona dag 29 - 35.

Nu är jag åter hemma i Sverige, i Malmö. Den sista veckan i Barcelona bestod av prov i skolan, sol och bad, dans och möten med nya människor. En perfekt sista vecka i en underbar stad som jag snart kommer tillbaka till! Det har varit fem fantastiska veckor som har gett mig väldigt mycket. Liv, spontanitet, harmoni, energi, spänning, utmaningar och nyfikenhet.


RSS 2.0