.

Min fina mamma och syster har varit och hälsat på mig i några dagar. Så härligt! Emma har en grym kamera så jag postar några av bilderna hon tog.


.Innergården till en restaurang/kläd- och bokaffär i Milano.Besök i Accademia di Belle Arti di Breras botaniska trädgård.
Galleria Vittorio Emanuele II.


Söndagsmarknad i Legnano.


Kärleksfika.

Fler bilder från Italien. Vi åkte in till Milano vilket var en sådär kul stad. Bättre var söndagsmarknaden i Legnano och söndagsmiddagen med Massis släkt.


.Rodins skulpturer och målningar visades i Legnano.


På väg till Como. Alperna i bakgrunden.


Italiensk glass.Kyrkan i Como.
Lago di Como.Några bilder från vistelsen i Italien.


.Karneval, strand, wok, spritzer, nacho... Ännu en härlig söndag nere på stranden.


.Sista lektionen!


Efterrättsbordet.


Mat!


Salud!


Mums...


Jag har klippt mig!

I går var sista dagen på vår intensivkurs och därmed sista riktiga skoldagen. Därför hade vi en liten fest i skolan och alla hade tagit med sig mat, efterrätt eller dricka. Jag bakade en morotstårta som blev jättegod och vi lekte lekar och tog ett klassiskt skolfoto.


.
Lördag: Läste tidningen och åt jordgubbar i botaniska trädgården bakom MNAC. Fantastiskt vacker park.
Söndag: Cyklade till stranden, läste, plockade snäckor, åt lunch och glass och njöt av solen.
+ mycket kärlek. Underbar helg.


.


Oj, vad tiden går fort. Nu är det mer än tre veckor sedan jag skrev här. I helgen har Massi varit och besökt mig och Barcelona för första gången sedan han åkte till Italien. Det har varit jättemysigt och vädret har varit helt underbart. I morgon börjar sista veckan av spanskakursen och sen är det dags för praktik. På bilderna ovan ser ni parken L'Horta som har en liten labyrintpark och sista bilden är från Grekiska teatern som ligger tio minuters promenad från mig. Jag var där förra fredagen och då satt jag i t-shirt och utan strumpor och solade. Nu har dessutom träden börjat blomma! Jag njuter varje dag här i Barcelona!


RSS 2.0