.weheartit

Helgen har flugit förbi. I dag är det grått och ruggigt. Jag tog en runda på Drottningtorgets sista loppis för säsongen. Nu ska det lagas mat för veckan och sen läsa tidning och lyssna på Little Dragon.


.weheartit

Fredag. Ännu en arbetsvecka har gått. Jag skriver här sällan nuförtiden. Tråkigt för er läsare och för mig. Men jag kan berätta att anledningen till det är för att det händer en hel del på dagarna. I går hade jag till exempel den roligaste kvällen på länge. Först spelades det Orangino och sen dansades det salsa på Tangopalatset i flera timmar och det var helt fantastiskt. Känslan som jag fick när jag dansade, snurrade runt och håret med alla lockar svängde fram och tillbaka kan nog bara beskriva som ren lycka.
Kärlek.   


.
Praktik, skola, orientalisk dans, skype med syster i Paris, paketera traderapaket.
En måndag i mitt liv.


.
Har åkt en hemsk bussfärd i 40 minuter där temperaturreglaget på bussen hade gått sönder så värmeelementen stod på högsta värmen. Är helt slut...   


.
Har spenderat kvällen med fina människor som sagt så fina fina ord om mig. Underbart och det betyder så mycket. Det är så viktigt att säga positiva saker till varandra och tänka på att inte ta varandra för givet.  


.
Helgen har flugit förbi. Var på Humanitetens Hus i går då det var Bondens Marknad på Drottningtorget och sen var jag på storkalas där vi firade tre födelsedagar. I dag har jag dansat i fem timmar och det var så otroligt roligt. Jag har dansat balkan folkdans, flamenco, orientalisk dans, salsa och afrikansk dans. Denna höst kommer bli en riktig danshöst.


.
Dagarna går och jag har inte riktigt hunnit anpassa mig än. Därför har jag inga nya bilder, inga tankar som kan skrivas till ord eller annat inspirerande. Men jag har en ny klänning från Myrorna som är väldigt fin så den kan man titta på så länge.


.
...


.
Föredraget var väldigt bra. Viktigt att ha i åtanke är att en person kan göra förändring genom att man visar att det går. Ser fram emot i morgon och ännu en dag på Humanitetens Hus.


.
Första praktikdagen avklarad. Många nya intryck så jag är ganska mör i huvudet. Det känns himla bra i alla fall. I morgon är det den första kvällsföreläsningen där Erik Persson kommer att prata om klimatförändringar och livsstil. Kom till Humanitetens Hus 18.00.


.

Det har varit en söndag med loppis tillsammans med syster och mys, mat, sång och dans hemma hos pappa.


.
Fika på Systrar & Bröder.


.
Ösregnet har nu slutat. Kylan letar sig in genom det öppna fönstret. Frisk luft. Snart ska jag möta upp familjen och gå på textilmässa. En skön lördag.


.


Det är tyst.Äntligen.Tända ljus fyller med värme.Sitter på en pall.Längtan.Förväntan.Film som berör.

Börja...

...


.
Datorn är tillbaka. Vi är inte lika bra kompisar längre... I dag började skolan och på måndag drar heltidsjobbet igång då praktiken börjar. Men det ska bli kul!


.
En helg på Österlen...


.
Sista sommarlovsdagen. Ska cykla runt på en second hand tur i dag och se om jag gör några fynd.


.

Dagen har spenderats på stranden. Varm och skönt. I kväll blir det bio, Brustna Omfamningar.


RSS 2.0