.


Åh så fint, bra, vackert, känslosamt, musikaliskt och experimentellt. Daniel Boyacioglu är fin... och hans ord är så vackra. Men sorgliga. Det är klokt, annorlunda och känns i hjärtat.


Att bära någon annans hemlighet
är att göra den till sin egen,
att hålla någon annans brott hemligt
är att göra sig skyldig till samma brott.


Musiken var så fin, pinpongbollarna var fint, dansen var vacker och det gav energi.                                       Eftertänksamhet...

Sista föreställningen visas i morgon på Skånes Dansteater. Se den.


.

.en fin man


.

.

.Bild

Idag har varit en riktig fixardag. Skönt att vara ledig och få ligga och gosa i sängen på morgonen. Cyklade iväg till IKEA, handlade mat, tränade och nu på kvällen har jag varit och fikat med en kompis. En härlig dag. I morgon ska jag titta på Waste in process III på Inkonst som är en svensk-brasiliansk danceperformance med utgångspunkt i forskningen om mänsklighetens utveckling.


.La Ritournelle (Mr Dans magic wand mix) - Sébastien Tellier


.
17.30 och sol


.
Kärlek. Jag älskar min fina mamma. En så stark och duktig kvinna. Hon finns alltid där för mig och det är jag så tacksam för. De fina tulpanerna fick jag av henne idag.


.
Jag har inte lyssnat på musik på hela dagen idag. Det har nästan aldrig hänt innan. Undrar vad det kan bero på. Jag lyssnar annars jämt på musik. Men idag var det faktiskt skönt att bara ha det tyst. Idag har det varit plugg igen och jag har försökt få tag på folk vilket jag inte får och det är irriterande.


.


Plugg hela dagen. Och lite fönstertvätt därimellan. Nu blir det träning.


.

.


RSS 2.0