.







Det fina huset vi bodde i...


.





I lördags var vi på loppis i en park i Simrishamn. Fyndade en gammal spegel och ett par höstskor...


.







Det har varit en underbar liten semester. Jag har fyllt på med ny energi och fått ny inspiration.


.




I morse var jag makeup modell, sen åkte jag till Ljunghusen och njöt av solen och badade i det varma vattnet och på kvällen åt vi god mat på Café Ceder. Nu har jag precis tittat på Ernst program där han besökte Österlen. Dit åker jag i morgon, närmare bestämt till Vik och ska ha lite semester och ha det alldeles underbart.


.






I dag har jag, syster, lillebror, lillebror och pappa varit på stan och haft det mysigt.


.




För ett tag sedan blev jag fotad av Copenhagen Streetstyle och nu har bilderna kommit upp. Tack för fina bilder Jenny och Søren.


.



Bild

Min dator har gått sönder för tredje gången på tre år. Nu är den på lagning i fyra veckor. Nog om det. I kväll var jag ute och gick med en fin vän. Härligt. Solsken och sensommarvärme.


.




Köpte en fin liten bricka för fem kronor på loppis i dag.


.


Den 2 september har operan I morgon om ett år premiär på Kungliga Teatern i Köpenhamn. Den handlar om Charles Darwin, The Knife har gjort musiken och medverkar gör bland annat Jonathan Johansson. Jag vill så gärna se den!

.



Vattenpölar.


.





.

 


Den här söta killen stod och sjöng i full koncentration i Folkets Park i lördags.

.


 

Nya filmer.


.





I går var jag och syster en sväng på festivalen. Vi träffade pappa och småbröderna i Folkets Park och sen fikade vi på en mysig innergård.


.







Några bilder från helgen.


.



I höstens kurskatalog från Folkuniversitetet finns det en intervju med min lillasyster där hon berättar om sitt gymnasieprogram och om sitt klädmärke. Där finns även två bilder på mig där jag visar upp några plagg från hennes sommarkollektion.


.




Så här såg det ut på himlen när jag tittade på Bob Hunds konsert i kväll.


.





Vilken härlig kväll det har varit. Har sett El perro del mar, Liberator och Titiyo men bäst var Jonathan Johansson. Fint sällskap och massa bra musik. Så kul med festival! 


.



3 st för tio kronor. Jag gillar mint...



.





Fina grytlappar med afrikanskt tryck. Present från mamma.


.



Mina hemmagjorda lavendelknyten. Nu luktar det gott i byrån och i skåpen.


.

 


Korg/bricka. Second hand från Göteborg.


.



Nya skor. Hasbeens. Kärlek.


.



Nytt second hand fynd. Rörstrand Viktoria.


.




Läser nya ELLE och lyssnar på soundtracket till 500 days of summer.


.




Fick ett himla fint och ett väldigt annorlunda kort på posten häromdagen. Det var från min fina mamma och kortet var en disktrasa.


.




Picknick i Slottsträdgården i torsdags. Hamnade även mitt i framförandet av skräckteatern Kvinna i kanalen där vi fick se just den döda kvinnan komma upp från kanalen. Läskigt värre... 


.






Mycket har hänt i veckan. I går och i dag har jag varit på stranden och njutit av vädret. I går körde jag och syster ner själva på eftermiddagen och var där till kvällen. Det var så mysigt och vi var nästan helt själva på stranden. Vi hade med oss mat och annat gott. Syskonmys som är väldigt uppskattat.


.




Resultatet av bakningen. Kladdkaka och Hälsomuffins.


.




Ledig. Tråkigt väder. Då passar jag på att städa, pyssla och baka. I stringhyllan står mitt nya bokstöd.


.



Efter att ha stått på loppis på Drottningtorget i gassande sol i dag så är jag nu 1500 kr rikare. Första gången jag står helt själv men det gick bra och jag fick till och med en kyss på handen av en man. Det händer inte varje dag. Åkte sedan och tog ett svalkande dopp i min farbrors pool och fick sedan skjuts hem av honom i hans Mustang.


.






I dag har jag varit på cupcake-kalas för att fira min väns födelsedag. Det var på en mysig innergård där vi hade dukat så fint. Det var supergod fika och väldigt mysigt. På kvällen såg jag Bille the vision and the dancers och det var ett himla skönt band.   


RSS 2.0