ett år

måla måla måla


Idag har jag och mamma målat mitt vardagsrum. Nu är den vita färgen jämn och det ser mycket bättre ut. Vi har fixat och trixat här hemma och jag ska fortsätta ikväll. Nu ska jag äta middag, lax med sesamfrön och persilja.


munchausen by proxy 
Ikväll såg jag "Yes Man" och den var bra men bäst var Zooey Deschanels band, Munchausen By Proxy. Härliga texter...


dagar
Dagarna går och det är skönt att vara ledig. Idag har jag sytt kuddfodral och de passar bra i min soffa.


god jul!

promenadbaka baka
Idag har syster och jag cyklat i stormen och så har vi bakat. Sen dansade vi. Nu ska jag göra fruktsallad.


jul?
Såhär såg jag ut på julafton för ett år sedan. Får se hur jag ser ut denna julafton. Jag har inga julkänslor men det spelar ingen roll för att vara med de man tycker om är så mycket bättre.


2 av 3
Nu har jag klarat två av tre tentor i juridikkursen, jag är stolt över mig själv! Igår skänkte jag 100 kronor till Musikhjälpen och alla mina småpengar lade jag i Calaisas bössa. Jag önskade en låt också, The Cure - Close to me. Håll de du tycker om nära.
Förmiddagen har besått av städning och om en stund ska jag jobba. Ikväll blir det film och frukt-mys.


vilken dag?
Har inte haft någon koll alls på dagarna denna vecka. Har trott att det är fredag eller lördag idag... Sista skoldagen idag på två veckor. Lämnade in arbetet som till slut blev färdigt. Gick på stan i några timmar, köpte julklappar och lite annat. Klippte mig och fick rakt hår. Satte upp en fin röd julkrans på dörren och så har jag målat naglarna svarta. Nu är jag helt slut... ska lägga mig och fortsätta läsa "Smuts" som jag påbörjade igår.


sebastien tellier - divine

17 december
Fick ett halsband med en fågel i dagens kalender. Ikväll blir det middag på Caribe Kréol... ska bli så gott.


skakig natt


 

Det tog ungefär 1 timme att somna igår kväll, hade alldeles för många tankar i huvudet. Under natten låg jag och vred och vände mig och vaknade av och till. Jag kunde inte sova. Sen helt plötsligt när jag äntligen somnat så vaknar jag av sängen skakar. Jag tänkte att nu har de lösa sängbenen fått nog och vikit sig fast jag förstod att så var inte fallet då sängen fortsatte att skaka. Ja, då har jag varit med om jordbävning också. Fick sms ett litet tag senare och vissa trodde att det var Godzilla som tagit över...
Idag har jag jobbat, haft föreläsning och såklart kollat på Musikhjälpen.


snart jul


Det är måndag, lite mer än en vecka kvar till julafton. Jag har inga större julkänslor och inga julklappar är köpta. Det jag däremot har är ångest för den jäkla inlämningsuppgiften jag ska göra. Jag kan inte och vet inte vad jag ska skriva...
Igår var jag på helmys med julfika, god mat och härligt folk i en underbar lägenhet. Väldigt mysigt, fint arrangerat och jag fick lite julkänsla. Mycket uppskattat! 
Nu ska jag fortsätta och lyssna och titta på Musikhjälpen. Henrik Torehammars spontansdanser är så härliga.


coldplay - don't panic


 

Ha en skön lördag.


mer önskelista
Bilderspagettikropp och lockigt hår
Min kropp känns som bly och spagetti, har varit och tränat. Det var en vecka sen sist och det känns. Igår var jag teatervärd på Inkonst och det var skoj! Sen drack jag te på Volym och snackade en massa med min fina kompis. Igår var mitt hår jättelockigt så jag tog en bild.


till emma


 

Jag håller på att skriva ett arbete och det går trögt... Lägger upp den här videon och lyssnar i stället. Den är tillägnad Emma som är en liten sjukling.  


the cure - lullaby


mitt hjärta


Mitt hjärta mår bra förutom ett litet fel mellan klaffarna. Men det fattas en bit av mitt hjärta och ibland känns det. Biten gav jag bort själv och jag kommer aldrig att få den tillbaka. Jag hoppas att jag någon gång kan få en bit av någon annans hjärta. Men tills dess fortsätter det att slå och ge mig liv.


Malindagen
Idag har jag namnsdag. Har varit i skolan och vi skrev färdigt vårt arbete. Nu får jag sätta igång med det enskilda...
Här är en bild från Prag, där var det fint.


önska
Det här är väldigt fint... jag önskar mig det av någon.


nu 
Jag äter små chokladtomtar som låg i dagens paket. Jag lyssnar på Bob Marley, redemption song. Sen tittar jag på det här.


street lights
Jobb, IKEA, målning, matlagning och plugg. En vanlig dag.
Ett litet jippi och en lättnadssuck gjorde jag när jag precis hittade boken vi behöver till den nuvarande kursen. Den har varit slut i alla Malmös butiker och i alla nätbutiker.


andetag
Tidigare i kväll var vi på en meditativ kväll i en underbart vacker kyrka. Det var gruppen Andetag som sjöng och vi tände ljus och bara var.


plötsligt i vinslöv


de e najs


love lockdown
Det är söndag. Lyssnar på Kanye West och tänker. Igår var det fest och det skrattades och pratades. Jag kom hem och lade mig under mitt mysiga täcke. Somnade och vaknar upp. Ensam men ändå full av kärlek. Kärlek till de fina människor som finns omkring mig, som bryr sig om mig. Det är det som betyder allra mest.

Nu ska jag och cykeln ut en sväng...


6 december
Det här låg i dagens paket. Man kan fästa dem på ljus eller annat, som en låtsastatuering fast på saker. Jättefina! 
Snart ska jag bege mig till pappa och co... det var länge sen jag träffade småbrorsorna.


paket
Nu har jag fått fem paket i adventskaldendern och det har varit godis i varje. Vill du att jag ska bli tjock mamma? Får se vad som finns i morgondagens paket, det känns nästan tomt...


önskelista
Stor blommig keramikmugg, Designtorget.
T-post, en ny cool t-shirt varje månad.


saker.
tankar. musik. kyla. värme. långt hår. bruna ögon. känslor. ljus. mörker. hud. förflutet. svek. lycka. återhämtning. ärlighet. äkthet. nära. nära. närhet.

liv.


regn regn regn
Bild

Det är december och det regnar konstant. I morse var sängen så varm och skön och täcket var så där härligt puffigt så jag stannade kvar och struntade i föreläsningen. Jag har hittat smycken på nätet som jag har blivit förälskad i... Den här örnklon är ett armband och kostar ca 6000 kr. Man kan ju alltid drömma...


1 december
Måndag. Första december. Julmys. Adventskalender med paket, idag blev det choklad. 23 paket kvar... det gör dagarna lättare. Tack fina mamma!


RSS 2.0