nytt... dag 1






Mitt fina kök...



napoleon dynamite i åhus







När lillasyster var i Åhus hittade hon flera målningar på Napoleon Dynamite. Jag älskar ju honom och det gör tydligen folk i Åhus också!



sommar











lekparken









Så här såg det ut när jag och familjen lekte i lekparken vid stadsbiblioteket förra veckan.

Idag börjar jag flytta!



tanter på bagagebandet?



Pinsamt




massive attack - teardrop






Livet - motgångar, medgångar, kriser, sjukdom, kärlek, glädje, minnen, framtid, familj, stöd, tanke, val, öden, vardag, död, sorg, falskhet, äkta, orättvisor, fattigdom, möjligheter, vänskap, lycka.   



gotan project - mi confesion







bortskämd






Det är en lyx att varje dag få god mat serverad utan att behöva laga den själv. Idag blev det lök och groddpaj med broccoli, tomat från trädgården, gurka och rågbröd med solrosfrön. Gott!



bilder







Efter lite internetletning så hittade jag några bilder på mina nya grejer.



nyköpt



Svart kjol med veck -  bra till hösten. Fin, stor sjal med mönster. Två armband - ett tunt, flätat i vitt läder och ett svart med flätad tenntråd. Svarta byxor/chinos. Plus diverse prylar till hemmet.

Bilder kommer när jag orkar fota.



marques houston - naked



 


Får sånt här visas? Jag kan i alla fall inte sluta titta eller lyssna...



210808



Idag blev det en dag på stan. Festivalmat och tittande i de olika stånden. Jag handlade dock bara på Tiger, 10-kronorsaffären som från Danmark. Den har nyligen öppnat här och jag älskar deras utbud. Billigt och bra saker. Idag köpte jag skofack som man hänger upp med plats för tio par skor. Den kostade tjugo kronor.
Jag köpte även ekologisk fläderblomssaft i finaste glasflaskan. Glasflaskorna ska jag spara och sätta i en pip och använda som olja och vinäger flaskor.
Fiffigt.



d'angelo - brown sugar







scary night





När boken jag låg och läste var som mest spännande såg jag något i ögonvrån. Det var en stor spindel som gick på väggen. Jag har aldrig sett en så stor spindel. När jag sedan tittar åt vänster ser jag en till på den väggen. Jag hatar spindlar så jag fick panik. Till slut fick jag väcka de andra i huset och det var inte lätt men till slut fick vi tag på den. Jag ryste i hela kroppen och det kändes som att den var på väg till mig. Jag tänker inte sova i källaren mer för där finns det hemskheter.



ett nytt hem






Nu har min Stella fått komma till sitt nya hem och hon kommer att få det bra där. Fast det är lite jobbigt. Djuren på bilderna blir hennes nya grannar och det är ju inte helt fel. Kolla bara på trynet!



projekt 2




















Så här fin blev min sekretär som jag fyndade på blocket. Jag glömmer alltid att ta före-bilder men innan var den ungefär så mörk som på bilden ovan. Det som är kvar är att byta ut knopparna mot fina porslinsknoppar.



che sudaka



 


Galnaste människorna jag sett på länge. Jag och syster dansade och hoppade men inte så mycket som dem på scen. De måste varit helt slutkörda. Till slut klädde den ena av sig till bara kalsonger och det var en inte så fin syn.



margaretapaviljongen











projektet







Här är min pall som jag gjort om. Från början var det röd plast på men det tog jag bort och lade mosaik i stället. Väldigt lätt och det blev väldigt fint.



mamma och jag





Hela dagen har spenderats med min kära mor.
Vi åt indiskt till lunch, kollade i lite affärer och förälskade oss i vackra ting, jag köpte ett fin armband,
vi åkte till pildammsparken och lyssnade på musiken som spelades där,
jag fixade med mitt lilla projekt som jag skrivit om innan, vi har lyssnat på sommarpratare på P1,
ätit middag, hittat bord på blocket som jag ska köpa. 

Nu ska vi sätta oss i soffan med våra små skålar med godis i och titta på Eagle VS Shark.
Ha en mysig lördagkväll! 



080808





Häftigt datum, Stockholmare är visst glada idag.
Jag sitter i min snobben t-shirt som jag haft i 7 år. Jag har kollat på En fri kvinnas bekännelser. Den är jättebra.
Det är extra jobbigt att vara hemma nu då hela huset är en byggarbetsplats.
Det borras och väsnas så man blir galen.

Titta på vovven i fönstret!



080808





Nu är det jobb i 3 timmar och sen ska jag hem till pappsen och leka med småbrorsorna.
Det är grått ute så det blir inte mina nya fina skor från Grekland.



liv



Nu ska jag sova, är både trött och varm. Men tankarna i huvudet snurrar runt som aldrig förr.
Jag är rädd för vissa saker. Jag vill inte att någon i min närhet ska försvinna. Jag är rädd för att någon blir sjuk eller dör. För det är så lätt hänt och livet är så skört. En dag kan man vakna upp och känna i knuta i bröstet och så visar det sig att det är cancer. Cancer kan besegras men man kan aldrig vara säker och att något sådant ska hända skrämmer mig.
Jag försöker leva mitt liv genom att vara eftertänksam och att uppskatta det jag har omkring mig. Men ibland rusar man på och glömmer bort. Jag vill leva lycklig och jag vill att mina nära också ska göra det. Det är viktigt att se sig om och att känna efter.
Jag är glad för att det finns så många som ställer upp för mig och finns där, det är inte alla som har det så. Det är något jag aldrig kommer att glömma.



wow





Som jag skrev igår så skulle jag iväg idag. Det var bra, väldigt bra. Men också väldigt rörande. Jag fick bra vägledning och råd om mitt liv och min framtid och jag fick bekräftelse på sådant jag länge gått och tänkt på och på beslut jag tagit.

Jag älskar mig och jag är värd att vara lycklig.



robyn




Om ni missade Kobra igår som följde med Robyn i NYC så kan ni se det igen, kolla här!




packa





Jag går i väntans tider men snart, snart så är det dags. Den senaste tiden har det sett ut så här i sovrummet.



sjal i håret








mör





Jag har gått till stan, gått runt på stan och gått hem igen. Jag är mör. Och törstig.

I morgon ska jag iväg på något väldigt spännande som jag verkligen sett fram emot. Berättar mer när jag varit där.



barcelona






icanteachyouhowtodoit


fixa





Listan kortas på saker jag ska fixa. Det är mycket och det snurrar runt i skallen.
Tur att jag skriver upp allt.

Förmiddagen har bestått av jobb och nu blir det mat, magen kurrar.



ett nytt hem






På torsdag ska Stella få komma till ett nytt hem. Det känns jobbigt men det blir bättre för henne nu när jag ska flytta.

Älskar dig lilliss!



översvämmning



Dagens händelse: Jag går ner i källaren för att se om det finns tvättid. När jag kommer ner hör jag hur det forsar vatten från någonstans och halva källargolvet är täckt med vatten. Vattnet kom från en ledning som brustit på grund av renoveringsgubbarnas slarv. Jag var ganska orolig då vårt förråd ligger där nere och jag har massa grejor där. Efter att jag ringt Securitas, ringt på hos grannarna, slängt på mig gummistövlarna stod jag, en granne och en securitaskille och försökte sopa bort allt vatten. Vi sopade i över en timme och alla brunnar blev överfulla. Vårt förråd klarade sig precis.

Jag tyckte jag gjorde en bra insats för tänk om jag inte gått ner, då hade vi haft en pool där nere. Det var svettigt och gav ryggont men jag räddade i alla fall källaren. 



kikki





Den här snygga tjejen är min kompis.
Hon är så go och jag älskar att skratta med henne vilket jag gör ofta!
Vi har kul tillsammans, allt är så avslappnat och hon lyssnar på vad lilla jag har på hjärtat.
En härlig person som jag hoppas få känna länge!



egoflow







helsingborg & tingsek


 


Förra torsdagen åkte vi till Helsingborg där det var festival. Vi åt cajunkyckling och friterad potatis på Lousiana, åt glass och kollade på människor som hoppade bungyjump. Senare på kvällen spelade Tingsek som vi åkt dit för att titta på. Mamma och Emma dreglade lite och vi dansade loss till hans musik.


RSS 2.0